Hvor støtte Knæk Cancer

Vi støtter Knæk Cancer igen

Igen i år støtter vi i Cubit Medialine Knæk Cancer med 10.000,-

Vi har samlet lidt tanker omkring at støtte et projekt som Knæk Cancer.

Hvorfor støtte et projekt som Knæk Cancer?

Som virksomhed er man jo ikke forpligtet til at støtte et velgørenhedsprojekt/indsamling som Knæk Cancer, så hvorfor dog bruge midler til dette?

Vores holdning er, at når vi har midlerne (overskud) også skal finde et område, som giver mening for os at støtte og det arbejde der udføres for vores fantastiske kunder, også udmønter sig til et bidrag til et godt formål.

Vores valg faldt på Knæk Cancer, da kræft berører os alle og næsten ingen er fritaget for at have denne frygtelige sygdom inde på livet – derfor var vores valg ikke særligt svært.

Det gode med Knæk Cancer er, at det kulminerer med det store indsamlingsshow, hvor man på et tidpunkt kan se vores firmanavn i rullemenuen og det giver selvfølgelig aftenen et ekstra krydderi for alle os i firmaet.

Vi oplever også altid i dagene efter en positiv tilbagemelding fra kunder og samarbejdspartnere, der har set vores firmanavn i rullemenuen – det giver os alle en god og rar fornemmelse.

Giver det nye kunder at støtte Knæk Cancer?

Nej slet ikke – det må ikke og er ikke argumentet for at støtte en sag som Knæk Cancer. Selvfølgelig sender man et godt signal udadtil – men nye kunder giver det ikke.

Hos os laver vi altid lidt “larm” på de Sociale medier i tiden op til, under og lidt efter det store indsamlingsshow. Knæk Cancer har altid været gode til at lave markedsføringsmateriale, som vi kan/må bruge og det gør vi selvfølgelig ….

Lidt praktiske links:

Knæk Cancer for virksomheder

30/10-21:
Sådan blev vores donation vist:

Knæk Cancer

Skriv et svar