Webinar: Din Dandomain Webshop kan mere end du tror!

Webinar med Cubit Medialine og Dandomain
Vi afholdte den 9. august 2023 et Webinar hos Dandomain, hvor emnet var: Din Dandomain Webshop kan mere end du tror!

Formålet med webinaret var, at præsentere de mange avancerede funktioner, som vores team hos Cubit Medialine ApS har kodet til Dandomain Hostedshop platform.

Formålet var:

Få inspiration til øget brugervenlighed, salg og optimerede rutiner – se en masse konkrete Webshop eksempler på brugbare “features”, som er implementeret og giver værdi til Dandomain Webshops og deres kunder.

Formålet er, at du efter dette Webinar har fået en “aha” oplevelse og en masse inspiration til ting, der kan laves på egen Webshop.

Agenda på webinaret:

Webinaret tog alt i alt cirka 48 minutter

Man kan se hele Webinaret her:

En lidt dybere beskrivelse af Webinaret:

Cubit Medialine har i mange år hjulpet Dandomain Hostedshop kunder med alle slags opgaver og tilpasninger på deres shops. En ting, som er gået igen mange gange når Cubit Medialine har snakket med de forskellige shopkunder, er: “hvis bare vi havde vidst dette var muligt lidt før, så havde vi implementeret det for længe siden …”

Mange kender ikke de utallige muligheder, man har med en Dandomain Webshop. Shoppen er “født” med mange rigtig gode features og standard funktioner og der findes en masse gode Apps, man kan tilknytte til shoppen – men den kan faktisk meget mere …

Da Webshoppen er “bygget” med en åben template og en god integrationsmotor (API), så kan der faktisk laves rigtig mange brugbare funktioner og features, som giver øget brugervenlighed, salg og optimerede rutiner.

Det er en masse af disse specialfunktioner, der bliver gennemgået og vist fra kørende Webshops, der bruger dem i dagligdagen. Formålet er at give en lille “øjenåbner” og en hel masse inspiration til brug på jeres egen Webshop.

Eksperter i Dandomain Webshop (Hostedshop)

Dandomain Webshop (Hostedshop) er en 100% dansk udviklet Webshop, som udbydes af disse firmaer:

Dandomain Webshop
Wannafind Webshop
SmartWeb Webshop

Cubit Medialine er godkendt Premium designpartner