Webprogrammering og hjemmeside programmering

Professionel Hjemmeside programmering og Webprogrammering
Vi tilbyder Webprogrammering / hjemmeside programmering af store og små opgaver. Vores team har stor erfaring i alt fra udformning af kravspecifikation til praktisk udformning og endelig implementering.

Vi har bygget alt fra “stand alone” programmer til programmering af tilføjelsesprogrammer til eksisterende hjemmeside- eller webshop løsninger.

Et lille udpluk af Webprogrammering vi udfører:

Og meget andet ….

Vi tager meget gerne en god uforpligtende snak med dig og din virksomhed og giver gerne efterfølgende et uforpligtende tilbud.

Eksperter i DanDomain Webshop (Hostedshop)

DanDomain Webshop (Hostedshop) er en 100% dansk udviklet Webshop, som udbydes af disse firmaer:

Dandomain Webshop
Wannafind Webshop
SmartWeb Webshop

Cubit Medialine er godkendt designpartner

Ja tak - send mere information!

Udfyld nedenstående formular og vi kommer tilbage hurtigt muligt!

Navn(Påkrævet)
E-mail(Påkrævet)
Skriv eventuelt her dine ønsker/spørgsmål til os.

Ingen programmeringsopgave er for lille

Vi hjælper løbende mange af vores kunder med mange små opgaver indenfor Webprogrammering. Det kan være alt fra oprydning i data, import af data / produkter til udformning af 301 pegninger i forbindelse med flytning af platform.

Et andet område, hvor vi har hjulpet kunder, er programmering af ordrehåndteringsprogram til b2b Webshop / hjemmeside, hvor b2b kunder kan logge ind og se ordrestatus, få overblik over tidligere bestillinger og mulighed for genbestilling.

Tilbud på hjemmeside programmering

En god opstartssnak og efterfølgende en god kravsspecifikation er grundlaget for et godt resultat, når man snakker programmering af Websystemer. Vi tager altid en uforpligtende snak og efterfølgende giver et tilbud på netop jeres opgave.

Læs mere om vores Webydelser her: