mobilePay på webshop

Hvorfor er det vigtigt at have MobilePay på Webshoppen?

Som Webshop ejer, vil du gerne gøre din kundes oplevelse så gnidningsløs som muligt og sikre, at de vender tilbage og køber fra din Webshop igen. MobilePay er en af ​​de mest populære betalingsmetoder blandt kunder i Danmark, og derfor er det vigtigt, at integrere det i din Webshop.

Hvordan MobilePay kan forbedre kundens købsoplevelse og øge din konverteringsrate, vil vi skrive lidt om i dette blogindlæg.

Mere praktisk og nemt for kunden med MobilePay
Det er en velkendt kendsgerning, at online shopping er blevet meget populært, og en af årsagerne til, at handel på nettet har taget fart er, at det er nemt og praktisk for kunden. Netop bekvemmeligheden er også en af ​​grundene til, at MobilePay blevet så populært. Det tager kun få sekunder, og kunden kan betale for sin vare med blot få tryk på telefonen.

Kan øge konverteringsraten
Kunder værdsætter en nem og hurtig betaling, og jo mere ubesværet processen er, jo mere tilbøjelige er de til at gennemføre købet. Når kunden først har tilføjet et produkt til deres indkøbskurv, vil de gerne afslutte købsprocessen så hurtigt og let som muligt. Med MobilePay på din Onlineplatform, forbedrer du kundens oplevelse og øger samtidig konverteringsraten.

Gør dine kunder mere loyale
Hvis en kunde har en god oplevelse i din Shop, vil de sandsynligvis købe fra dig igen. Muligheden for at bruge MobilePay kan her spille en stor rolle, da det er en nem og samtidig tryg betalingsform for kunden.

Konkurrencefordel
Flere og flere Webshops integrerer MobilePay som en betalingsmulighed, og det kan blive et konkurrenceparameter, idet flere og flere vælger at købe i den lige den shop som tilbyder at betale med MobilePay.

Mobilløsninger er fremtidens betalingsmåde
Vi lever i en tid, hvor mobilen er en integreret del af vores liv, og denne tendens er kun stigende. MobilePay er sammen med andre mobilløsninger formentlig fremtiden inden for betalingsmetoder. Det er derfor vigtigt, at implementere denne teknologi i jeres forretning, så I er klar til fremtiden.

Konklusion – derfor MobilePay på din Webshop:
Det er vigtigt, at give kunderne en positiv oplevelse, når de er på din shop, og gøre det så nemt som muligt for dem, og det kan MobilePay, som betalingsmetode være med til. Det vil give kunden en bedre shoppingoplevelse, gøre dem mere loyale og øge konverteringsraten. Med fremtidens teknologi, som bevæger sig mere og mere mobilt, kan du sikre dig, at din virksomhed er klar til at imødekomme de krav, der vil opstå i fremtiden.

FAQ – Praktiske spørgsmål og svar om MobilePay:

Hvordan kommer jeg i gang med MobilePay på min Webshop?

MobilePay er en standard addone til en normal betalingsaftale. Så har du en aftale med Nets/Teller, så skal MobilePay faktisk bare aktiveres.

Hvordan bliver jeg betalt, hvis en kunde bruger MobilePay på min Webshop?

Dette sker via den normale Dankort/kreditkort aftale. Så fuldstændigt på samme måde.

Hvilke gebyrer er forbundet med at bruge MobilePay på min Webshop?

Det koster Kr. 49,00 per måned og Kr. 1,00 per transaktion (2023 priser).

Læs mere om vores Webydelser her:

Skriv et svar