Google My Business

Hvad er Google My Business – Overblik og hvordan

Vi oplever at flere af vores kunder, ikke er klar over den gratis funktion Google har, nemlig Google My Business og det med stor fordel kan betale sig, at bruge en smule tid på denne mulighed – og så er det gratis!

Hvorfor er Google My Business så vigtigt for virksomheder med en hjemmeside eller Webshop?Google My Business

Generelt så er alt Google laver interessant, da det er her vores kunder søger og finder oplysninger, og når Google opfordrer, at man tilmelder sig en ydelse de gratis stiller til rådighed, så gør man dette.

Hvad er Google My Business?

Google My Business er et samlingsted for din virksomheds praktiske oplysninger. Dette er de helt basale oplysninger, man samler på sin Google My Business konto, som adresse, www adresse, E-mail, Åbningstider, branche kategori, anmeldelser fra kunder og meget andet. Man kan indsætte flotte billeder af sine produkter, medarbejdere og af sin fysiske lokaler / forretning.

Den store fordel er, at disse oplysninger bliver brugt af Google på 2 meget brugte platforme:

Hvad betyder dette for dit firma?

Det betyder, at dine kunder let finder alle relevante oplysninger om din virksomhed på de 2 før nævnte platforme, når de søger efter oplysninger. Du gør det nemt at søge og finde oplysninger om din virksomhed, og du højner helt klart det overordnet visuelle billede af din virksomhed, når du er repræsenteret med dine oplysninger i Google My Business.

Hvordan ser visningen så ud på de forskellige platforme?

Nedenunder viser vi de forskellige visninger, der er, når man er på Google My Business:


Google My Business


Den normale Google søgning:

Google My Business 1Google Maps søgninger:

Google maps

 

Som ovenstående klart viser, så bliver din virksomhed på en flot og professionel måde, eksponeret for dine kunder og nye kundeemner.

Din virksomhed dukker op, når der søges på dine ydelser i nærheden af din lokation.

En anden og ikke uvæsentlig grund til at få sin virksomhed tilsluttet er, at når en kunde søger efter en ydelse og Google kan se, at din virksomhed ligger i nærheden, så er der chance for at dit firma kommer op i resultatet – se eksempel her:

 

Google havde før en APP til smartphone til Google My Business, som de har de valgt at udfase. Nu redigere man sin GMB direkte i Google Maps eller i Google søgeresultat.

Hvordan får jeg min virksomhed på Google My Business?

Er meget simpelt og lige til – man går ind på nedenstående www adresse og trykker på: “Administrer nu” oppe i højre hjørne,

https://www.google.com/business/

Vi håber ovenstående kan bruges, og vi snart finder dit firma på Google My Business.

Læs mere om vores Webydelser her:

Skriv et svar