Website optimering

hjemmeside og Webshop optimering
At drive og vedligeholde en Webshop eller en hjemmeside kræver udover hårdt arbejde med oprettelse af godt kvalitetsindhold, også et godt kendskab til de i dag mange forskellige discipliner, som er med til at fremme performance hos brugerne, fremme synligheden på Google og generelt højne kvaliteten på sit Website.

At have et dybdegående kendskab til alle aspekter og discipliner, er de færreste der opnår i en travl hverdag, da dette kræver et næsten konstant fokus, og en ofte opdatering på alle fronter.

Vi kan hos Cubit Medialine, tilbyde en hjælpende hånd, hvor vi kan hjælpe med en generel “her og nu” Website optimering, hvor jeres site bringes til et højere niveau og en undervisning / hjælp i de løbende værktøjer, der med stor succes kan bruges til hele tiden at holde øje med jeres Website og hjælpe i den løbende opdatering.

Med andre ord, vi kan “klæde jer på” til en bedre forståelse og til en helt lavpraktisk tilgang til gode værktøjer og viden.

Onsite optimering og gennemgang

En gennemgang af jeres hjemmeside / Webshop, hvor vi kigger på alle aspekter, der ligger internt på jeres Website:

  • Optimering af tekster og billeder med både kunder og Google for øje.
  • Gennemgang af navigation og CTA (call to action): Finder kunder nemt hvad de søger / vil købe?
  • Er jeres Website mobiloptimeret og er mobilvisningen fuldt optimeret?
  • Er der en fornuftig integration med diverse Sociale medier?
  • Er alle relevante “tags” og “pixels” installeret? Her mener vi Google Analytics, salgssporing, Facebook pixels og andre vigtige integrationskoder.

Gode værktøjer til hjemmeside og Webshop optimering

Der findes nogle gode og meget relevante værktøjer, som de fleste Websiteejere kan have stor gavn af i det daglige arbejde.

Det gælder alt lige fra værktøjer til fejlfinding set ud fra SEO og Googles øjne, til værktøjer der kan hjælpe med at holde øje med egne og konkurrenters søgeordsplaceringer. Desuden findes der en række systemer, som med stor succes kan bruges til søgeords research.

Vi kan, efter en grundig snak og gennemgang af jeres nuværende situation, “strikke” en god køreplan frem, som kan, alt efter jeres behov, være en stor eller lille del af “gør det selv” kontra I outsourcer arbejdet.

Udfyld nedenstående formular eller ring til os på Tlf.: 70 22 75 02 og vi er altid parate til en uforpligtende snak / pris på løsninger til jeres Website.

Få uforpligtende pris på hjælp til Website optimering

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig med et uforpligtende tilbud på hjælp Website optimering.