Hjemmeside program

Godt hjemmeside program

Nem og hurtig opdatering af hjemmeside med godt hjemmeside program

At få succes med sin virksomheds hjemmeside kræver, at denne hele tiden vedligeholdes og virksomhedens medarbejdere, nemt kan opdatere denne med et godt hjemmeside program.

Hos Cubit Medialine ApS tilbyder vi et godt og gennemtestet hjemmeside program med mange gode funktioner. Vores hjemmeside program kan nemt bruges af alle type medarbejdere med stor succes.

I daglig tale kaldes et hjemmeside program for CMS, som står for Content Management System og betyder på godt dansk, et indholdsstyringsprogram.

Mange funktioner i vores hjemmeside program

Vores hjemmeside program indeholder mange gode og funktionelle features, som alle er gode værktøjer til den daglige opdaterings af virksomheders hjemmeside.

Vi bruger WordPress som vores hjemmeside program. – Læs mere om WordPress her!

Valget af WordPress som systemet vi tilbyder vores kunder, er valgt udfra at dette er et af de mest brugte systemer til redigering og oprettelse af Websider, som findes i Danmark og udlandet.

Systemet er gennemtestet og der findes mange tilføjelsesprogrammer (plugins), så der er næsten ingen grænse for, hvad man kan med WordPress.

Vi kan med denne løsning også lave fuldstændigt unikt design og udseende.

Er der behov for en speciel programmering eller udvikling, kan vi også dette. Vi har lavet en stor række flotte løsninger med unikke funktioner.

Hos Cubit Medialine ApS gør vi meget ud af det grafiske arbejde. Vi levere altid et hjemmeside program med et flot Webdesign, så jeres virksomhed står godt med en flot grafisk profil.

Få uforpligtende pris godt hjemmeside program

Udfyld nedenstående og vi sender et uforpligtende tilbud på etablering af hjemmeside program. Du bliver IKKE ringet op, uden du selv har bedt om det.

LÆS MERE OM HJEMMESIDE PROGRAM HER!

Kontakt os vedr. flot og professionel hjemmeside.

Vi er altid parate til, at tage en snak og udforme et uforpligtende tilbud på opbygning af flot og professionel hjemmeside.

Ring til os på Tlf.: 70 22 75 02 eller gå til vores prisguide.

Lille udpluk af referencer: