Sociale medier for virksomheder

Sociale medier

Udover at drive og vedligeholde sin hjemmeside eller Webshop, er det idag vigtigt, at ens firma er tilstede på de sociale medier i større eller mindre grad – og hvorfor så det?

I dag er alle mennesker mere eller mindre aktive på de sociale medier, og det gælder både arbejdsmæssigt og privat. Det betyder, at en tilstedeværelse og eksponering der, hvor nye og eksisterende kunder befinder sig, selvfølgelig er meget vigtigt og den rette målrettet plan og udførelse, kan gøre en stor forskel og betyde flere kunder i butikken.

Hos Cubit Medialine kan vi hjælpe med alt fra, det strategiske valg af de sociale platforme, der er hensigtmæssigt for jeres virksomhed at befinde sig på, til udformning af en “plan” for selve udgivelserne og til praktisk udformning af billeder og grafik til de enkelte udgivelser.

Vi vil komme med forslag til forskellige praktiske værktøjer, der kan automatisere jeres indsats de forskellige medier.

Annoncering på de sociale medier.

De fleste sociale medier tilbyder en eller anden form for annonceringsmulighed for virksomheder. Da langt de fleste mennesker i dag har en tilstedeværelse på facebook, Instagram, LinkedIn eller et af de andre medier, kan en velplanlagt annoncering være en god og billig annonceringsmulighed.

Et af de mest effektive og billige markedsføringskanaler, er annoncering på Facebook. Facebook stiller en række forskellige annoncetyper til rådighed, og brugt rigtigt, er de meget effektive og relative billige. Der findes desuden en række gode værktøjer til oprettelse, vedligeholdelse og løbende overvågning af annoncer.

Udover ovenstående hjælp og ydelser, tilbyder vi selvfølgelig også hjælp til den “fysiske” integration med de sociale medier. Det gælder alt fra, installering af “pixels” eller koder, der gør at man kan måle effektiviteten af sine annoncer, lave remarketing, til integration af “widgets” eller bokse med indhold direkte fra de sociale medier.

Opsætning af remarketing

En disciplin, som de fleste virksomheder kan have stort succes med, er remarketing: Målrettet annoncer til dem, der allerede har besøgt jeres hjemmeside / Webshop. Dette bruges typisk til Facebook annoncer og Google Adwords. Remarketing giver typisk rigtig gode resultater med stor konverteringsrate til en billig pris.

Kontakt os ved at udfylde nedenstående formular eller ring på vores telefon: 70 22 75 02. Vi er altid parate til en uforpligtende snak.

Få uforpligtende pris på hjælp til sociale medier

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig med et uforpligtende tilbud på hjælp til markedsføring på de sociale medier.