Nethandel

Nethandel
Etablering af Nethandel tilbydes

Få hjælp og klar besked om Nethandel

Mange forretninger og virksomheder tror fejlagtigt, at det er dyrt og besværligt, at etablere Nethandel i Danmark. Hos Cubit Medialine har vi været med i mange år og kan derfor hjælpe i hele fasen, fra den første ide, til det endelige resultat.

De systemer (Webshop løsninger) man bruger er blevet standardiseret, og derfor er prisen på etablering af Nethandel heller ikke belagt med så store omkostninger, som mange går og tror. Vi oplever hele tiden, at de forretninger / virksomheder som har fået etableret sig, også har god succes med denne salgskanal på Internettet.

Nethandel med dankort og kreditkort

Et overblik over de ting / faser der skal til, før man er klar på Internettet:

  • Få lavet en NETS / TELLER aftale til Dankortbetaling / kreditkortbetaling.
  • Udarbejdelse af flot Webdesign
  • Etablering af god Webshop
  • Undervisning i brugen af løsningen, så man kan begynde at få lagt produkter ind i shoppen.
  • Valg og implementering af markedsføringstiltag

Hos Cubit Medialine ApS hjælper vi mange kunder hver eneste uge med ovenstående punkter, og vi gør meget ud af, at få tingene ned på jorden og gjort selve etableringen af Nethandel, så nem som muligt.

Se lidt referencer på flotte nethandelsløsninger: Tryk her for referencer!

Ring eller send en E-mail til os og få klar besked om, hvad der skal til og hvad det koster ud fra jeres behov og ideer.

Få uforpligtende pris på etablering af Nethandel

Udfyld nedenstående og vi sender et uforpligtende tilbud på etablering af Nethandel. Du bliver IKKE ringet op, uden du selv har bedt om det.

Lidt facts om Nethandel i Danmark:

Lige siden den spæde start, har der hvert år været store stigninger i antal handler på Internettet. Vi snakker store to cifferet vækstrater i antallet af dankort og kreditkort transaktioner på Internettet. Så det er bare med at komme med på vognen.

Vi har lavet en række artikler på vores hjemmeside / blog, som der kan hjælpe jer godt på vej, når det gælder om etablering af Net-handel:

Ansøgning til NETS / TELLER om Dankort / Kreditkort betaling

Skabelon til handelsbetingelser

Læs evt. mere på vores FAQ – spørgsmål og svar vedr. Internetløsninger

GÅ TIL VORES PRISGUIDE!

PRØV EN GRATIS WEBSHOP DEMO HER!

Læs mere om vores Webshop her: