Netbutik

Netbutik med dankort og kreditkort
Start Netbutik og få hjælp fra A til Z

Netbutik med betaling og kreditkort.

Det at starte en Netbutik behøver ikke være et stort skridt at tage. I dag er både systemerne og fremgangsmåden i etableringen, gennemprøvet og testet.

Hos Cubit Medialine ApS har vi gennem årene hjulpet mange fimaer – store som små igang med start af Netbutik.

Vi ser os selv som jeres sparringspartner, som hjælper jer igennem hele processen – fra opbygning af selve Netbutikken med flot design, til hjælp med udformning af ansøgning til NETS / PBS og køb af domæne til endelig udgivelse på nettet.

En naturlig del af vores arbejde er selvfølgelig en grundig undervisning af jeres medarbejdere, så de er klædt godt på til den daglige drift af jeres nye Netbutik.

Design af Netbutik

Når vi udformer et flot design til jeres nye løsning, så har vi et tæt parløb med jer, hvor vores grafikere udformer designforslag, som vi arbejder med, indtil I er tilfredse med resultatet. Dette betyder, at når den endelige løsning udgives på nettet, så har I været med hele vejen i designfasen.

Se et udpluk af vores referencer til Webshop og hjemmesider

Få uforpligtende pris på flot Netbutik

Udfyld nedenstående og vi sender et uforpligtende tilbud på et flot Netbutik. Du bliver IKKE ringet op, uden du selv har bedt om det.
Mange funktioner og muligheder med en Netbutik
Vores shop indeholder mange brugbare funktioner og muligheder.

Et lille udpluk:

  • Integration med sociale medier
  • Google analytic integration
  • Integration med GLS pakkeshop
  • Integration med Post Danmark Packsoft
  • Godkendt til E-mærket
  • God til søgemaskineoptimering (SEO) .

Og mange andre funktioner …

Se mere om de mange muligheder med en Netbutik i menuen til højre.

Uforpligtende tilbud

Salget på Internettet har gennem de sidste mange år, været stærkt stigende og mere og mere salg, både btb og btc, foregår på Internettet. Dette er selvfølgelig et godt argument for, at komme igang med en flot Netbutik, hvor man kan få sine produkter eksponeret og solgt via denne kanal.

Vi vil hos Cubit Medialine se til, at I kommer godt igang med jeres nye Net-butik og det gælder i hele processen fra A til Z.

Stor eller lille Netbutik?
Vi har systemer der henvender sig til alle – fra den lille løsning til de større sammenkørte løsninger med eksisterende økonomistyringssystemer.

Lad os tage en snak om jeres behov og ønsker.

Vores løsningerne leveres ALTID integreret med CMS hjemmesidesystem for nem opdatering.