Internetbutik – funktionel og nem administration

internetbutik
Står jeres virksomhed og skal til at etablere en Internetbutik, hvor jeres produkter / ydelser skal sælges online, så kan vi hos Cubit Medialine ApS, tilbyde en løsning, hvor vi hjælper med alt fra A til Z.

Vi har gennem de sidste mange år, hjulpet mange virksomheder og organisationer igang med en flot og funktionel Internetbutik.

Selve løsningen består af et godt administrationsprogram, hvor alt foregår over Internettet, så man altid kan redigere og vedligeholde sin butik, bare der er adgang til Internettet.

Administrationen er nem og intuativ og gør hverdagen med vedligeholdelse af Internetbutikken let og problemfri.

GÅ TIL VORES PRISGUIDE!

PRØV EN GRATIS INTERNETBUTIK DEMO HER!

Uforpligtende tilbud

Vi er altid parate til en uforpligtende snak og giver altid et uforpligtende tilbud. Kontakt os på Tlf.: 70 22 75 02 eller udfyld nedenstående formular:

Få uforpligtende pris på funktionel Internetbutik

Udfyld nedenstående og vi sender et uforpligtende tilbud på et flot Internet-butik. Du bliver IKKE ringet op, uden du selv har bedt om det.
Etablering af butik på Internettet går gennem mange faser, og et forløb hvor vi hjælper, ser typisk sådan her ud:

Udformning af tilbud
Efter en snak, hvor vi har fået jeres ønsker og krav til den nye Internetbutik, laver vi et uforpligtende tilbud, som I efterfølgende kigger igennem og accepterer.

Opstartsnak
Før vi begynder det egentlige arbejde med den nye butik, tager vi en opstartssnak med vores nye kunde, hvor vi snakker ønsker / krav til bl.a. design og opbygning igennem. Denne snak er efterfølgende udgangspunkt for vores grafikeres arbejde med udarbejdelse af design forslag.

Design forslag
Som tidligere beskrevet, tager vores dygtige grafikere over efter opstartssnakken, og de vil udforme de første design forslag. Disse forslag vil være udgangspunkt for næste snak med vores kunde. Efterfølgende laves der nye forslag, indtil kunden er HELT tilfreds.

Implementering ind i selve Internetbutikken
Det flotte og godkendte design implementeres nu ind i selve systemet og designet laves selvfølgelig mobilvenligt, så Internetbutikken fungerer og ser godt ud på Smartsphones og Tablets.

Hjælp til ansøgning om Dankort / Kreditkort
Undervejs og mens ovenstående er i gang, har vi hjulpet med udforming af ansøgning om Dankort / kreditkort betaling til Internetbutikken.

Undervisning og support
Når butikken er klar, så gives der altid undervisning i selve administrationen, så vores kunder er godt klædt på til det daglige arbejde med oprettelse af produkter, produktgrupper og håndtering af ordre mm.

Vi udformer altid et sæt vejledningsvideoer til formålet.

GRATIS DEMO PÅ INTERNETBUTIK:
Få en gratis demo på vores hostet Internetbutik-løsning:

BESTILT GRATIS INTERNETBUTIK DEMO HER !

Læs mere om Internetbutik her:

Se et udpluk af vores flotte referencer på Webshop løsninger:

Se et udpluk af vores referencer til Webshop og hjemmesider