Hvordan laver man en Webshop – Se vores bud her!

Hvordan bygger man en Webshop
Os som arbejder med Internettet og løsninger til Internettet hver dag, kender allerede svaret på dette spørgsmål. Er man ikke inde i denne verden, så er spørgsmålet meget relevant og fornuftigt.

Vi vil på denne her side, prøve at give et fornuftigt overblik over de elementer og ting, man skal tage stilling til og igennem, når man skal lave en Webshop for første gang. Vores mål er, at man efter at have læst denne artikel, har fået et godt overblik og måske er mere frisk på den spændende opgave, der ligger forude.

Formålet med at lave en Webshop ?

Det er selvfølgelig logisk, hvad man skal bruge en Webshop til, men vi vil alligevel lige nævne et par af disse, da det jo kunne være, der var nogle af disse, som kunne inspirere.

  • Salg til nye og eksisterende kunder
  • Nye markeder
  • Supplement til fysisk forretning
  • Online katalog

Hvilke aftaler er vigtige at få styr på ?

Når man har taget beslutningen om at etablere en Webshop, er en af de første ting man skal få gjort, at lave en ansøgning til NETS om Dankort / kreditkort betaling til sin kommende shop.

NETS er desværre ikke så hurtige med behandlingen, så man skal starte med at få ansøgt med det samme. Husk at selve shoppen IKKE behøver at være klar med design osv. det er nok, at man opretter en demoshop, hvor man har indsat et enkelt produkt, gyldige handelsbetingelser og sine firmaoplysninger.

Vi har lavet en guide til, hvordan man laver en ansøgninger til NETS/TELLER – klik her!

Vi har også lavet et sæt handelsbetingelser, man frit kan bruge – klik her!

Få uforpligtende pris på Webshop løsning

Udfyld nedenstående og vi sender et uforpligtende tilbud på Webshop løsning. Du bliver IKKE ringet op, uden du selv har bedt om det. Der sendes en pris på den opgave, du ønsker pris på.

Find en god platform at lave din nye Webshop med!

Når man skal finde den rette platform til sin nye webshop, er nedenstående et udpluk af nogle af de vigtige ting:

  • Platformen er nem at arbejde med i det daglige arbejde med opdatering.
  • Der følger undervisning og løbende support med.
  • Platformen bliver løbende opdateret .
  • Der er frie tøjler på designsiden.
  • Den ligger i et godt hostingmiljø.
  • Gode moduler kan nemt tilkobles som f.eks GLS pakkeshop osv.

Få lavet et flot design til din nye Webshop!

En Webshop er jeres ansigt ud af til, så få lavet et flot og gennemtænkt design, som passer til jer og jeres ydelser. Få lavet et design, hvor der er tænkt på brugervenlighed og er nem for jeres kunder at betjene.

Sæt dig ind i hvordan søgemaskiner (GOOGLE) virker og brug den viden i din nye Webshop

Dette er en af de ting, som kommer mangefold igen. Hvis man bruger tid på at sætte sig ind i, hvordan Google virker og hvilke ting man skal tænke på og implementere, når man opretter indhold på sin Webshop, så vil man opleve, at den tid brugt på ovenstående kommer hjem i form af besøgende og ordre i shoppen.

Din Webshop bliver aldrig færdig

En Webshop bliver aldrig færdig, og det gør jeres heller ikke. Det er vigtigt, at man hele tiden tænker i nye baner, laver tests, retter til – om og om igen.

På den måde kommer man hele tiden et lille skridt fremad og forbedrer sin webshop og derved også sin indtjening.

Hos Cubit Medialine ApS vil vi selvfølgelig gerne give jer vores bud på, hvordan I kommer igang med etableringen af en flot og funktionel Webshop – Udfyld nedenstående skema eller ring på Tlf.: 70 22 75 02 og vi vil lave et uforpligtende tilbud.

Læs mere om vore Webshop løsning her!