Flot design til standard ebutik løsninger.

Der findes flere gode standard ebutik løsninger på det danske marked, som passer til langt de fleste behov, man måtte have for en funktionel ebutik.

De fleste af disse løsninger, har nogle standard templates, som man frit kan bruge, men de fleste ebutik ejere, vil gerne have en unik løsning med eget flot Webdesign.

ebutik med flot design

Hos Cubit Medialine ApS, har vi mange års erfaring med udformning og implementering af unikke design til standard ebutik løsninger.

Et af de nyeste tiltag på markedet er Scannet Webshop 2, som er Scannet´s nye ebutik modul, der afløser Webshop 1 løsningen.

Vi har, som Designpartner hos Scannet, specialiceret os i at lave flot design til både den gamle Webshop 1 og den nye Webshop 2.

En anden ebutik løsning er Scancommerce eseller Webshop, som vi også har specialiceret os i at tilpasse og lave flot layout til.

Vores ydelser går hele vejen fra første design forslag til endelig implementering ind i selve shoppen.

Med en kombination af et godt standard system og et unik tilpasset Webdesign, kommer man faktisk meget langt for relative få omkostninger.

Få uforpligtende pris på flot Ebutk

Udfyld nedenstående og vi sender et uforpligtende tilbud på et flot E-butik. Du bliver IKKE ringet op, uden du selv har bedt om det.

Fremgangsmåden ved design af flot Ebutik

Vi starter altid med en opstartssnak, hvor vi sammen med vores nye kunde fastlægger ønsker, behov og krav til den nye Ebutik.

Med disse ting fastlagt, går vores dygtige grafikere igang med udformning af designforslag. Disse forslag fremlægges nu vores kunde.

Efter at have fået tilbagemelding, laves der design forslag indtil kunden er tilfreds.

Efter godkendelsen, implementerer vi det godkendte design ind i selve E-butikken.

Undervisning og vejledning

Når vi afleverer en flot E-butik, giver vi altid undervisning og laver videovejledninger, så kunden altid er klædt godt på til det daglige arbejde med E-butikken.

GÅ TIL FAQ – Spørgsmål og svar!