Wordpress Webbureau

Eksempler på hvordan et WordPress Webbureau arbejder

Vi bruger, som rigtig mange, WordPress som platform for de hjemmesider vi laver, da det er et system, kendt af alle og giver rigtig mange muligheder for flot design, special tilpasning og special programmering. Som WordPress Webbureau, kan vi fremvise rigtig mange flotte, kreative og funktionelle løsninger – alle bygget i WordPress.

Hør vores Podcast om dette emne:

Vi oplever, at rigtig mange ikke kende de mange muligheder systemet WordPress har for tilpasning og special kodning. Vi har derfor lavet dette lille blogindlæg, hvor vi beskriver et par sites, hvor der er “tryllet” lidt med WordPress, og vi har kunne opfylde de ønsker og krav, vores kunder gir os.

Til vores kunde P. Christensen A/S, som er en stor bilforhandler, har vi lavet flere hjemmesider, hvor vi har brugt WordPress som platform. Der har udover et flot design, også været krav / specifikationer, som umiddelbart ligger langt væk fra et “standard” system som WordPress.

Eksempel på special bygget WordPress – Hjemmeside 1:

pchristensenfleet.dk

Eksempel på WordPress programmering

Her har vi lavet et Website, hvor firmakunder nemt og hurtigt kan søge og finde en relevant firmabil. Når en kunde har fundet en eller flere mulige firmabiler, så kan de downloade en pdf fil med deres valg og med specifikationer. Denne pdf fil med valg / specifikationer, sendes også på mail til kunden.

I administrationen (backend) har vi lavet en upload funktion, så P. Christensen A/S nemt kan oprette, redigere og fjerne biler.

Se vores lille video her:

Eksempel på special bygget WordPress – Hjemmeside 2:

findminbil.dk

Wordpress udvikling og tilpasning

Findminbil.dk er et site, hvor kunder ud fra deres ønsker og krav til en bil, bliver præsenteret for mulige biler der passer med de specifikationer, de har valgt.

Kunder bliver hele tiden “guidet” igennem flere step og vil på resultat siden, blive præsenteret for den bil, der passer bedst samt et par andre alternativer.

Et Website, hvor der er arbejdet meget med en god kundeoplevelse og enkelt professionelt flow.

I administrationen (backend) kan P. Christensen A/S nemt oprette, redigere og slette biler.

Se vores lille video her:

Søger man et professionelt WordPress Webbureau, så er vi altid parate til en uforpligtende snak / tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *