3 gode Apps for billedbehandling til Instagram

Instagram er et af de hurtigst voksende Sociale Medier i verden, og bruges mere og mere af virsomheder i forbindelse med deres markedsføring og branding på nettet.

En af nøglerne til en god og succesfuld Instagram virksomhedsprofil er, udover den gode historie man vil fortælle, også at kunne præsentere sig flot og professionelt i form af billeder og videoer. Der findes i dag et hav af forskellige værktøjer til både billedbehandling og videoredigering for materiale, der skal uploades på Instagram. Instagram har selv en lille form for billedbehandling indbygget i selve Appen, der kan bruges, før endelig upload af billederne.
De muligheder, der er i denne, er dog begrænset og der kan med stor fordel bruges et af de mange gode gratis værktøjer, der findes.

instagram-billede-redigering

Vi vil her fortælle om nogle af de værktøjer, vi selv og vores super “aktive” kunder bruger, når vi og de skal udgive billeder i høj kvalitet og med rette budskab.

Billedredigering til Instagram

Nedenstående er lidt forskellige værktøjer til behandling af billeder før udgivelse på Instagram.

Afterlightafterlight

Afterlight er et super godt og gratis værktøj til behandling af billeder og til tilføjelse af effekter og tekst på billederne, før disse udgives på Instagram.

Afterlight har både filtre og mange forskellige spændende og professionelle effekter, der nemt kan bruges fra deres APP.

Programmet hentes i App Store, Google Play og Windows Store.
(Søg på Afterlight og hent denne gratis til din SmartPhone)

Læs mere om dette her: http://afterlight.us/

Snapseedsnapseed

Programmet Snapseed er meget nemt og intuitivt at bruge fra sin SmartPhone, og lige som Afterlight, har de en masse super fine effekter, som nemt kan bruges. Man kan nemt indsætte ramme på billederne, indsætte tekst eller lave anden form for effekter og justeringer på billederne.

Snapseed kommer fra NIK Software og er dermed ejet af Google.

Programmet hentes i App Store og Google Play.
(Søg på Snapseed og hent denne gratis til din SmartPhone)

Layout for Instagramlayout

Layout er Instagrams egen lille billedbehandlingssoftware, der også er gratis.

Layout Appen bruges til nemt at kombinere flere forskellige billeder, sat sammen til et billede. Der er flere forskellige muligheder, alle med flere billeder indsat på forskellige måder og samlet i et billede.

Programmet hentes i App Store og Google Play.
(Søg på Layout og hent denne gratis til din SmartPhone)

Læs mere om Layout for Instagram her
http://blog.instagram.com/post/114416360957/layout-from-instagram

https://help.instagram.com/layout/

Der findes selvfølgelig mange andre og gode programmer til redigering af billeder til Instagram, og man selvfølgelig skal prøve sig lidt frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *