A/B Splittest med Visual Website Optimizer

Et Website er aldrig helt færdigt!
At hele tiden teste på sin Webshop eller hjemmeside er super vigtigt, da det er den eneste måde, at få klarhed på, hvad der virker og hvad der ikke virker.

Dette hedder konverteringsoptimering.

Konverteringsoptimering er at få mere ud af de besøgende dit Website allerede har! Har man f.eks en Webshop – er det, at få flere af dine besøgende, til at afslutte med et køb.

En god metode til, at lave konverteringsoptimering på sin Webshop eller hjemmeside er A/B splittest. A/B splittest er en simpel – men meget effektiv metode, til at få klarlagt hvad der virker og hvad der ikke virker.

Hvad er A/B splittest ?

I sin enkelthed sender man 50% af sine besøgende hen til variation A og 50% af sine besøgende hen til variation B. Variation A er det eksisterende element og variation B er den ændring, man vil teste på.

Man måler så løbende, hvor mange af de besøgende fra henholdsvis side A og side B, der konverterer – altså enten laver et køb, tilmelder sig nyhedsbrev eller hvad man nu har opsat som konverteringsmål.

ab-splittest

Denne metode giver et retvisende og ærligt billede af, hvad der virker og hvad der konverterer bedst.

Få uforpligtende info om A/B splittest

Udfyld nedenstående og vi sender uforpligtende information om A/B splittest. Du bliver IKKE ringet op, uden du selv har bedt om det.

Hvilke elementer kan man lave en A/B splittest på ?

Man kan lave en splittest på næsten alt … nedenunder er et lille udpluk i de ting, man kan splitteste på:

OSV …

Visual Website Optimizer

Vi bruger et super godt værktøj til styring og udformning af A/B splittest, der hedder Visual Website Optimizer. Det er et program, der koster et lille beløb pr. måned, er nemt at bruge og installere på sin Webshop eller hjemmeside.

Hvad kan vi hjælpe med ?

Læs mere om vores ydelser her: